Kalendář: Kariéra, praxe a stáže

Jmenuji se Jan Smékal a je mi 23 let. Studuji již třetím rokem bakalářský obor na Fakultě aplikované informatiky obor Aplikovaná informatika v průmyslové automatizaci se zaměřením na inteligentní systémy s roboty. Mým cílem je naučit se co nejvíce o moderních technologiích a aplikacích, aby se mi podařilo vytvořit inteligentní systémy a automatizační procesy, které pomohou řešit složité problémy v průmyslu.

Od svých sedmnácti let pracuji v renomované společnosti Miele, kde postupně získávám cenné zkušenosti, které mi pomáhají v mém profesním růstu. Nejprve jsem měl možnost zde absolvovat odbornou praxi během středoškolského studia a po ukončení střední školy jsem zde na dlouhodobé odborné placené stáži na pozici PLC programátora.

Miele je inovativní společnost, která se specializuje na výrobu kvalitních a moderních výrobků, v závodě Miele technika s.r.o. v Uničově jsou to nyní sušičky a myčky. Mám zde možnost pracovat s nejmodernějšími technologiemi a získávat nové zkušenosti v oblasti průmyslové automatizace. Snažím se neustále zdokonalovat a nacházet nové způsoby, jak využít moderní technologie k vylepšení výrobních procesů. Baví mě pracovat s inteligentními systémy v automatizaci a těším se na to, co mě v této oblasti ještě čeká. Mou prací jsem velmi nadšený a jsem rád, že mohu svoji budoucnost spojit se značkou Miele.

Kontakt

Radka Hlavinková
Specialistka náboru
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
+420 587 072 152

Miele technika s.r.o.
Šumperská 1348
783 91 Uničov
Česká republika

www.karieravmiele.cz
www.ikariera.cz/cz/companies/detail/499
www.facebook.com/MieleUnicov.CZ
www.linkedin.com/company/miele-technika
www.instagram.com/mieletechnika

Aktuální nabídka pozic na portále iKariera.cz